de beste oplossing voor rimpels bovenlip

Ginger
10 Jul, 2009 22:42

Ondanks de enorme informatie op deze en andere sites, ben ik er nog steeds niet uit wat nu de beste oplossing is om rimpels in de bovenlip aan te pakken. Ik ben 42, heb best wel wat rimpels in mijn gezicht, maar die op mijn bovenlip vind ik echt dramatisch. Ik heb al dunne lippen en met die rimpels erbij, lijk ik echt een bejaarde.

Wat is nu de beste remedie? Fillers in de rimpels spuiten? Ik ben zo bang voor verharding. Ik heb op dit prikbord een paar keer gelezen dat zelfs na jaren nog verhardingen en bobbels kunnen ontstaan door de ingespoten middelen. Bij welk middel komen die verhardingen het minst voor? Een tijdelijke filler misschien? Kan iemand dat aanbevelen, op moet je dan heel vaak terugkomen?

Laser of dermabrasie zou ook mogelijk zijn? Wie heeft daar ervaring mee?

Ik ben echt benieuwd naar de ervaringen. Dank alvast!

Ginger

Ines
11 Jul, 2009 12:37

Dag Ginger,

Ikzelf liet de huid rond de mond laseren.Dit is nu ongeveer 2 jaar geleden en alles oke.Is wel niet leuk gedurende een vijftal dagen.Van de ingreep zelf voel je niets. De wonde is pas toe na ongeveer 4 à 5 dagen.Na ongeveer een 10 tal dagen kan je de roodheid camoufleren met een camouflageprodukt.Mooi resultaat hoor.Groetjes.Ines

B
12 Jul, 2009 11:35

hallo Ginger,

Ik zie dat je nog helemaal geen berichten hebt gehad op dit item. Jammer en stom eigenlijk……..dan stuur ik je een berichtje.

Ik ben trouwens ook 42, pas geworden dus ik weet wat het is. De eerste vraag: rook je, want mensen die roken schijnen daar meer last van te hebben. En dan zou ik zeggen drink liters water, voor het vocht in je huid en ook het afvoeren van afvalstoffen. Maar oke, ik begrijp dat je daar niets concreets aan hebt. Ik zou als advies willen geven, vergeet die fillers er is al zoveel ellende over geschreven. Ga naar een goede huidspecialist laat je doorverwijzen door je ha naar een dermatoloog. Die kan het beste advies geven.

Mij lijkt me een laser behandeling de meest doeltreffende optie. Voor Dermabrasie moet je een lange adem hebben. Tientallen behandelingen geven slechts een miniem aan resultaat en gebruik je nuchtere verstand, geloof niet in fabels of in “veelbeloverij”. Een hele fijne dag!

succes verder,

gr B

Ginger
14 Jul, 2009 14:13

Dank ladies voor jullie bijdrage!

Ik wist helemaal niet dat laseren een optie was in dezen. Goed om te horen. Ben een beetje achterdochtig wat die fillers betreft.

Maar als er mensen zijn die daar toch goede resultaten mee hebben bereikt dan ben ik daar ook benieuwd naar!

groeten,

Ginger

Frans & Karlijn
23 Aug, 2009 14:38

Beste Ginger,

Ik zag uw bericht over de beste oplossing voor rimpels bovenlip.

Heeft u al eens de resultaten gezien van de Galvanic Spa?

Sinds kort zijn wij distributeurs van Nu Skin producten (waaronder de Galvanic Spa).

Mocht uw meer informatie en of een (gratis) demonstratie willen hebben hierover, stuurt u mij dan een e-mail naar het volgende e-mail adres:

info@thesolution4life.com

Alvast bedankt voor de interesse hiervan.

Met vriendelijke groeten,

Frans Standaar en Karlijn Brouwer.

Maria
08 Feb, 2010 18:15

Hoihoi

Ik heb ca een jaar geleden de rimpels in laten spuiten met restylane. Nadat mijn lip zijn normale proporties terug had kon ik niet weg blijven van de spiegel. Zo mooi was het resultaat.Nu een jaar verder beginnen de rimpels weer terug te komen. Het liefst zou ik het weer doen maar …………….die pijn, die staat in mijn geheugen gegrift, de pijn was ondanks een verdovende creme echt vreselijk!! Een weekje dikke opgezette lippen zou ik er wel voor over hebben maar zolang niemand een pijnloze behandeling voor me heeft, durf ik echt nooit meer

Groetjes Maria

Ines
02 Mrt, 2010 16:25

Hallo Maria,

Waarom kies je niet voor een lange termijn oplossing? Ikzelf liet 3 jaar terug mijn mond laseren met heel mooi en nu nog steeds blijvend resultaat.Een weekje op de tanden bijten en je bent ervan af.Groetjes.ines

marieke
03 Mrt, 2010 13:04

hallo ines,weet jij welke laser behandeling je hebt gehad en waar? gr marieke

anna
03 Mrt, 2010 22:00

Hallo Ines,

Ik ben benieuwd waar je je hebt laten laseren, en welke soort laser er gebruikt is.

Zou je dat mij willen toe sturen?

Anna

Ines
06 Mrt, 2010 17:26

Hallo Marieke en Anna,

Weet eigenlijk niet wat voor soort lazer het was, maar zal dat even opzoeken en jullie laten weten.al pas volgende week zijn.Goetjes.Ines