Hallo iedereen,

Na meer dan 10 jaar ontevredenheid over het uitzicht van mijn neus en door moeilijke ademhaling en de daarbijhorende hoofdpijn, heb ik 10 maanden geleden besloten een neuscorrectie te laten doen bij een plastisch chirurg.

Bedoeling was dat mijn volledige neus werd aangepakt: tussenschot rechtzetten voor betere ademhaling, bult op neus(b?)rug verwijderen en neustip verkleinen.

Nu, bijna een jaar na de operatie zit ik toch met gemende gevoelens. Ik heb geen spijt van de correctie zelf, maar ben niet volledig tevreden.

Totaal geen verbetering qua ademhaling, dit had ik al snel door na operatie en werd later ook bevestigd door NKO-arts; tussenschot staat nog volledig scheef. (én mijn neusschelpen zijn te groot blijkbaar, wist ik niets van..)

Qua uitzicht vind ik mijn profiel heel mooi, maar mijn neustip is te smal en rechthoekig gemaakt. Waardoor het vooraanzicht er een beetje uitziet als een rechthoekje met 2 neusvleugels aan…. Niet echt hoe het moet zijn….. 

Voor mijn tussenschot moet ik zowiso nog eens onder het mes en dacht dit door een KNO-arts te laten doen, maar vermits ik ook niet zo tevreden ben van mijn neustip ben ik toch sterk aan het twijfelen om naar een andere plastisch chirurg te gaan en hem mijn tussenschot en mijn neustip te laten aanpakken.

Kan er mij hier iemand raad en tips over geven? 

Ik wou mijn eerste correctie door Dr. Tonnard van Coupure Centrum in Gent laten doen, omdat ik een meisje was tegengekomen wiens neus super mooi was en zij was ook heel lovend over deze arts.

Uiteindelijk heb ik mij door iemand anders laten opereren en ben ik zelfs nooit tot bij Dr. Tonnard geraakt voor een consult.

Ben van plan om nu wel bij Dr. Tonnard te gaan voor een consult , nog iemand ervaring met deze arts???

Hoor graag jullie adviezen en tips, ook namen en adressen van neus-specialisten en specialisten in revisie-operaties zijn welkom!

Heb al wat research gedaan op internet maar kom er niet echt wijs uit! 

Alvast bedankt!!!

Groetjes,

Nouch