ervaringen neuscorrectie KNO dr. Stanojcic uit Amstelveen?

  • rtl_@live.nl

    Beste forumleden,

    Al jaren kamp ik met de gedachte een neus correctie te willen ondergaan. Ik krijg vele complimenten over mijn uiterlijk, maar blijf onzeker over mijn neus. Hij is te groot voor mijn kleine gezicht. Ik wil dan ook een algehele ( neus verkorten, smaller maken, neusvleugels verkleinen en symmetrisch maken) neus correctie ondergaan bij de beste plastische chirurg. Ik heb ook last van ademhalingsprobleem aan een kant van mijn neus.

    Ik lees al jaren vele ervaringen over verschillende plastische chirurgen en kno artsen.

    Denk aan noorman van der dussen uit belgie, van de jong, dr. lohuis en nolst ternite.

    Komen allemaal over als kundige artsen maar soms kom je wel eens een uitschieter tegen waarbij het volledig mis is gegaan en dat vaak deze artsen niet het resultaat bieden wat de patienten voor ogen hadden. Ze gaan voor veilig en laten de neuzen vaak te groter dan wat de patiënt in gedachte had.

    De recensies voor dr. Stanojcic uit Amstelveen op www.zoekdokter.nl, zijn bijna alle positief als het gaat om de neus correcties die hij heeft verricht.

    Graag zou ik ook jullie ervaringen willen weten met deze arts.

    Gr.

    Marieke

  • rtl_@live.nl

    up

  • Vlad

    Jongens, als je je zorgen maakt over je seksuele orgaan, kijk dan eens naar de oplossing op de website eddrugs2018.com. Er zijn veel medicijnen van hoge kwaliteit die helpen om niet alleen goede seks te krijgen viagra prijs , maar ook veel extra levendige sensaties.