Goede ervaringen neuscorrectie?

  • Marijke

    Ik heb as maandag een consult voor een neuscorrectie bij Linea Aesthetica in Utrecht.

    Nu lees ik veel verschillende ervaringen, van heel goed tot heel slecht maar die ervaringen gaan niet over de neuscorrecties.

    Zijn er mensen die een (totale) neuscorrectie gedaan hebben bij Linea Aesthetica (of bij een andere kliniek) en hoe zijn jullie ervaringen met het consult en de operatie en de nazorg en natuurlijk het resultaat??!!

    Ik wil natuurlijk wel dat het goed gebeurt dus hoor graag jullie ervaringen!!

  • Ed

    Dag Marijke,

    Ik heb afgelopen dinsdag 19/5 een totale neuscorrectie ondergaan. Dit heb ik laten doen bij de ATS-kliniek in Vlijmen. Deze kliniek had al snel mijn vertrouwen, omdat zij erg deskundig overkwamen. Deze kliniek veel keurmerken heeft en al zeer lange tijd bestaat. Wat ik zelf ook erg belangrijk vond dat standaard bij een neuscorrectie een overnachting zit, wel zo prettig gevoel! De chirurg begreep mij meteen en wist mij goed te adviseren.Ook zijn de consulenten zijn erg aardig en wordt je goed begeleid. De verpleegkundigen zijn zeer betrokken en geen moeite te veel. A.s. dinsdag gaat het gipsverband eraf, dus ben ik erg benieuwd maar maak mij niet teveel zorgen. Succes

  • SeMMie

    Ik krijg binnenkort ook een neuscorrectie.

    Ik hoor vaak dat de neusgaten erg zichtbaar worden. Is dat zo of valt dat wel mee???

  • Da Nasa

    2 weken geleden ben ik een neuscorrectie ondergaan. Ze hebben mijn neus recht gezet. Mijn neus liep van de zijkant in een boog dit hebben ze kleiner gemaakt. Ze hebben mijn neus smaller gemaakt, een vergroeing rechts van m'n neus verwijderd en mijn neuspunt gelift. Ook was mijn neus niet symetrisch

    Dit lijkt me een vrij complete neuscorrectie. Mijn neus van de zijaanzicht ziet er echt keurig uit, het liften vanmijn neus was eigenlijk het verwijderen van zo'n puntje wat er voor aanhing dit is ook erg goed gelukt (al ismijn neuspunt nog steeds erg opgezwolle). Mijn neus is symetrisch en staat nietmeer scheef! Verder vind ikmomenteel datmijn neus te smal is,maar dit is denk ik een vertekend beeld omdat mijn neuspunt nog erg dik is, en naast mijn neus nog flinke zwellingen zitten.

    De vorm moet nog terug komen en ermoet nog weefsel opnieuw aangroeien. Ik denk datik over een maand of 2 erg tevreden ben als het grootste gedeelte herstelt is.

    Ik ben geopereerd door dr. Ledermann door ATS kliniek in Vlijmen. Zij is erg goed en gespecialiseerd in neuscorrecties. In eerste instantie ben ik op consult geweest bij dr. Hermens ook bij ATS waar ik geen lekker gevoel bij had.

    Ik weet niet zeker of dr. ledermann nog opereerd want dit zou ze niet langmeerdoen. Je kunt proberen een afspraak te maken, consult is daar namelijk gratis.

  • SeMMie

    Naast veel negatieve verhalen, doen positieve verhalen me goed. Ben ook echt blij voor degenen die positief resultaat hebben.

    Ik wordt geopereerd door dokter Lohuis. Hij komt wel erg proffesioneel over en weet waar hij het over heeft. Maar toch ben ik bang dat me neus niet zal worden zoals ik wil..

    Zijn er mensen die ervaring hebben met dokter Lohuis?

  • Marijke

    Hallo allemaal,

    Sorry voor de beetje late reactie maar bedankt voor jullie berichtjes!!

    Ik ben afgelopen maandag op consult geweest bij Linea Aesthetica in Utrecht en ik moet zeggen dat ik er heel erg positief over ben.

    Het enige vervelende was dat het in het centrum van Utrecht was en ik geen tomtom had waardoor het echt verschrikkelijk was om het te vinden. Allemaal 1-richtingsverkeer dus ik kwam echt veeeeeeeeeeeeeels te laat daar aan. Onderweg wel gebeld dat ik te laat zou komen en of het nog zin had om te komen maar dat was geen enkel probleem dus dat vond ik dan weer positief!

    Uiteindelijk kwam ik daar en zat er 1 wachtende voor me die jammer genoeg, met diegene die op dat moment nog binnen zat, nog wel bijna 1,5 uur in beslag nam. Maar goed ik was in elk geval niet voor niets gereden!!

    De dienstdoende arts heette dr. Luc Damen en ik vond het een zeer vriendelijke man. Deze man doet zelf al jaaaaaaaren alleen maar neuscorrecties en borstvergrotingen omdat hij dit het leukste vindt.

    Ik moest de foto's die ik mee moest brengen geven en nadat ik een klein beetje had aangegeven wat mijn problemen waren met mijn neus ging hij tekenen. Hij gaf precies aan wat er niet klopte en hoe hij dacht dat het moest worden en vroeg dan of ik het er mee eens was.

    Aangezien ik zwart wit foto's met een zwarte achtergrond mee moest nemen tekende hij met zwarte pen de neus zoals hij dacht dat hij moest worden.

    Dit kwam helemaal overeen met mijn wensen en toen ik de foto met aangepaste neus en de foto met mijn neus zoals hij is naast elkaar zag, zag ik pas hoeveel verandering dit gaat brengen!!

    Ik voelde me echt super blij!! Ik dacht altijd dat het niet zo erg was maar ik moet zeggen dat toen ik die 2 foto's naast elkaar zag dat ik me echt gelukkig voelde en dacht….waarom ben ik niet eerder gegaan! Wat een verbetering!!!

    Ook beantwoordde de dokter mijn vragen heel volledig en heeft hij al mijn vragen/onzekerheden weggenomen. Hij nam de tijd voor mij en noemde me gelijk bij mijn voornaam. Deed heel persoonlijk waardoor ik me absoluut geen nummer voelde!

    Aangezien ik het toch niet helemaal op 1 consult af wil laten hangen en vergelijkingsmateriaal wil ga ik volgende week vrijdag 5 juni naar ACCZ in Zevenaar.

    Wordt vervolgd!!

  • Marijke

    Ik ben heeeeeeeel benieuwd hoe het is geworden???

  • Ed

    Zoals het er nu uitziet, is mijn nieuwe neus mooi recht geworden en kleiner. Moet er even aan wennen maar ben er zeker trots op. Mij was wel verteld dat je in de herstellende fase zit ( vandaar dat het nog aardig opgezwollen is en mijn ogen nog aardig blauw zijn) en dat het wel een tijdje duurt er alles genezen is. Zo vind je de ene dag het top en de andere dag weer niet, maar dat is een onderdeel van het helingsproces werd mij verteld en heb ik eerder al gelezen inzake neuscorrecties.

    Ben benieuwd hoe ik er morgenochtend tegen aankijk. Moet zeggen dat ik de hele operatie wat onderschat heb, want je bent er wel even zoet mee. Ik zou zeggen volg je gevoel bij je keuze van de kliniek, want de ene ervaring is de andere niet. Jij bent degene die het uiteindelijk beslist! Over 3 maanden, net voor onze vakantie heb ik weer een nacontrole op de kliniek. Bij vragen of andere zaken kan ik altijd bij de kliniek terecht werd mij nog eens op het hart gedrukt.

    Dus tot nu toe tevreden! Kan nu eindelijk vooruit kijken zonder mijn hoofd af tedraaien, ook al is mijn neus nu nog aardig gezwollen en ik nog maar nét een weekje geleden geopereerd ben. Nogmaals succes!

  • Carmen

    Hey nasa, kun je me wat meer vertellen over dr ledermann? Stopt ze ermee of watte? Is je kapje er inmiddels af? Is het nu al anders dan voorheen?

  • Lieke

    Bericht aan Marijke…

    Beste Marijke,

    Ik lees dat jij een consult gehad hebt bij Linea Aesthetica in Utrecht.

    Zelf ben ik ook op zoek naar een goede chirurg voor een neustipcorrectie. Natuurlijk ben ik ook de prijslijsten aan het vergelijken (aangezien dit niet vergoed gaat worden) en mij valt op dat een neustipcorrectie bij Linea één van de goedkoopste is. Waarschijnlijk omdat de ingreep in België zal plaatsvinden.

    Natuurlijk is een GOEDE chirurg het belangrijkste, maar dit viel me op.

    Ik denk dat ik ook voor een consult ga bij het Linea.

    Zou jij ook willen laten weten hoe je consult is gegaan bij ACCZ in Zevenaar??

    Ben heel benieuwd!

    Lieke