Dr. Patrick Dedoncker

  • martijn

    Ik heb een neuscorrectie gehad bij Dr. Dedoncker (Belgie, Vilvoorde) en ik ben bijzonder ontevreden. Ik ben onlangs naar een revisie-specialist geweest om de schade te herstellen. Afgezien van de risico's die een tweede operatie met zich meebrengt gaat het me ook nog eens veel meer kosten dan de eerste operatie. Revisies zijn in de regel duurder.

    Begrijp me niet verkeerd, misschien is Dedoncker geweldig met andere operaties, maar mijn neus heeft hij verpest en echt goed verpest. Hij is wel goedkoop, dat is een feit, maar uiteindelijk ben je duurder uit. Na een operatie bij hem zag mijn neus er slechter uit. Het geheel (dus eerste contact tot vaarwel) ging gewoon te snel. Hup emailtje hier, datumpje daar en voor je het weet sta je met gips op je neus op de bus te wachten. …………kortom een recepe for disaster zoals ze dat zo zeggen. De chirurg moet naar je luisteren, realistisch zijn en zeggen wat die kan en niet kan. Dedonkcer deed dat, NADAT hij geopereerd had. In eerste instantie kon alles, daarna werden de beperkingen zichtbaar.

    Als iemand bij hem een neuscorrectie overweegt, doe jezelf een lol, spaar een paar maandjes door en ga dan naar iemand die wel goed is in neusoperaties anders doe je jezelf gewoon tekort.

  • Yesse

    Hoi Martijn,

    Ik heb een bericht gepost over secundaire/correctieoperaties. Ik heb zelf een neuscorrectie gehad en een tweede waarover ik erg tevreden was.

    Als je wilt kan je de namen geven van de twee chirurgen die mij fantastische hebben geholpen, eveneens van andere chirurgen in het buitenland.

    Groetjes en heel veel sterkte,

    Y

  • sjefkoolman

    Martijn jammer dat je niet tevreden bent.

    Ik heb ook een neus correctie gehad door deze arts en ben er zeer blij mee.

    Ook diverse andere operaties heeft hij bij mij heel goed verricht.

    Het schijnt dat een neus correctie een van de moeilijkste is.

    Ik weet in ieder geval wel dat op dit gebied meningen vaak veel verschillen.

    Succes en hopelijk kom je er nog zeer tevreden uit, want ons gezicht is toch heel belangrijk.

    gr

    sjef

  • ilse

    hallo - zou ook een neuscorrectie willen laten doen en deze chirurg leek me eigenlijk wel te vertrouwen (surf al enkele maanden op internet en de keuze is groot en moeilijk om een goede chirurg te vinden) wat ging er fout? graag uw antwoordje op persoonlijk mail adres, gr Ilse

  • Lore

    Ik was van plan een neuscorrectie te laten doen door dr. Patrick maar door de slechte reacties begin ik te twijfelen

    Wat ging er precies mis??

    Zou je mss een voor en na foto kunnen opsturen ??

    Alvast bedankt

  • Lieke09

    Hoi Martijn,

    Ben je nu helemaal tevreden? Hoofdstuk neus af kunnen sluiten of ben je nog steeds aan het tobben?

    Ik las in je verhaal: '“voor je het weet sta je met gips op je neus op de bus te wachten”. Ben jij met het openbaar vervoer gaan reizen? Zo ja, was dit te doen?

    Groeten

  • henk

    Ik ben op zoek naar informatie over dokter Luc Damen van de Linea Aesthetica in brussel i.v.m een neusoperatie die ik wil laten doen door hem. Heeft iemand ervaring met hem?

  • louise

    hallo

    zat net wat referenties te zoeken van dokter dedoncker. kreeg eigenlijk toch wel een professionele indruk over hem (zijn website enzo) en heb ook al veel goede reacties gelezen over hem. Kan je me zeggen wat er precies fout liep bij jou want ik overweeg namelijk om binnenkort ook een neuscorrectie door hem te laten uitvoeren? graag een reactie naar mijn persoonlijk emailadres gr louise

  • slachtoffer2009

    NIET DOEN IS EEN SLECHTE MAN

    In Maastrichtse Reijnaert Kliniek geholpen door Luc Damen ………….zogenaamde Plastiche Chirurg.

    Heeft mij aan mijn penis geholpen, deze operatie is totaal mislukt. Ik ben volledig mismaakt.

    Heeft een prive kliniek in Rotem Belgie………PAS OP!!!!

    Wie heeft nog nare ervaringen met de kliniek in Maastricht

    Slachtoffers2009@hotmail.com

  • henrika

    De arts die je noemt, ken ik niet, maar de kliniek Linea Aesthetica wel. Ik ben er zelf ooit geholpenn voor een ooglidcorrectie. Helemaal fantastisch is het resultaat niet, maar het was wel goedkoop. Ik zou zeggen: laat je heel goed voorlichten over de arts die je gaat opereren en als je vertrouwen in hem/ haar hebt, waak wer dan voor om je ook echt door die arts te laten opereren. Bij mij bleek de dag voor de opname een andere arts de operatie te gaan verrichtten, daar was ik toen niet blij mee, maar heb de operatie wel door laten gaan. Achteraf zou ik dat nu niet meer doen.

    Laat je niet verleiden door de prijs van Linea, maar kies voor kwaliteit. Zeker wanneer het operaties aan je gezicht betreft. Ik lees op dit forum lovende berichten over Holst…mbt neusoperaties. Spaar wat langer, maar laat je niet doro de prijs leiden en vertrouw op je intuitie. Lastig bij Linea is ook dat de intake in NL plaatsvind en de operatie in Brussel (ik woonde toendertijd in Belgie en heb mijn chirurg van te voren ontmoet) maar bij veel Nederlanders gebeurt dat niet, ze laten de intake doen in Utrecht (veelal door een niet medicus) en zien de plastisch chirurg pas in Brussel op de dag vand e operatie.

    succes met je beslissing!