Nieuwe tanden/facing waar?

  • Luuk J.

    Hallo Allemaal,

    wie heeft er raad voor de volgende vraag:

    Ik heb 3 facings aan de voorkant maar die zijn niet mooi meer. Ze zijn donkerder of geler dan mijn eigen tanden. Ik zou graag willen weten of iemand hele goede ervaringen heeft met een tandarts of tandspecialist in Facings en wat ongeveer de kosten nu zijn. Ik krijg 50 % terug van mijn verzekering want ik heb het hoogste pakket maar dan nog zal het schrikken zijn. Maar wie heeft goede ervaringen hier in dit land?

    Dank voor je bericht al is het nog zo kort.

    Luuk Janssens

  • meg

    Kijk eens op de site van www.stralendwittelach.nl.

    Ik heb er zelf geen ervaring mee, maar het ziet er allemaal super uit.

    Groetjes Meg

  • Anouk

    Hoi Luuk,

    Waarschijnlijk heb je nu facings van composiet. Die had ik eerst ook en gingen na verloop van tijd verkleuren. Nu heb ik porseleinen facings op m'n voortanden, die kunnen nooit meer verkleuren. Het nadeel is, dat er wel wat van je tanden moet worden afgeslepen en als er dan zo'n facing loslaat, dan loop je echt voor gek. Dat is mij een paar keer gebeurd, maar het is ook zo weer geplakt hoor.

    Ik raad je aan om op www.tandarts.nl te kijken, daar is al veel geschreven over facings. Die van mij heb ik al 5 jaar, dus de prijs die ik er toen voor betaald heb, geldt allang niet meer. Succes.

    Gr. Anouk.

  • Luuk

    Dank je Anouk ik ga het doen en ook Meg bedankt voor de info

  • Da-Is

    Ik heb dit gewoon bij mijn eigen tandarts gedaan met prima resultaat.