Iemand ervaring met dr Vidts: neuscorrectie

  • erika

    Hey, ik ben 22j en ik overweeg neuscorrectie te laten doen, eigenlijk is het bollige neustip dat mij enorm stort.. Ik ben onlangs bij dr. Vidts geweest, zij blijkt goede neus specialist te zijn, dat heb ik van andere doktors vernomen..zij werkt in ziekenhuis Middelheim te Antwerpen en ben paar dagen geleden bij haar op consultatie geweest.. en ja wij waren nog geen 3 minuten verder en ze wou al dagopname reserveren enzo.. en gaf heel weing informatie omtrent de operatie n nazorg enz.. leek mij heel raar!! Heeft iemand van jullie ervaring met Dr Vidts?

    please let me know..! alvast bedankt … xx

  • Vanessa

    Hoi,

    Ik ken die dokter niet, maar als ze zo opdringerig is zou ik al zeker geen operatie door haar laten doen.

    Als je je toch in België wil laten opereren… Dr. D'Hondt is ook een goede chirurg.

    Groetjes

  • John NL

    Waarom reageer je niet terug als mensen de moeite nemen om een antwoord te geven, Erika?

    Vanessa geeft jou toch een goed antwoord of niet soms? Je moet wel manieren hebben en behouden op forums anders wordt je er afgegooid.

    John uit Nederland

  • erika

    hey Vanessa,

    ja sory dat ik tijdje niet heb geantwoord, was zo bezig met mijn examens.. ik denk dat ik een afspraak maak bij dr Nolst, nu dat ik toch zoveel positief reactie hoor over hem…

    maar hoor graag jullie ervaringen over neuscorrectie :-)

    groetjes xx

  • Silvia

    my story:

    http://www.volkskrantblog.nl/blog/41310

    http://www.prikpagina.nl/read.php?f=581&i=25915&t=25915

  • O

    Ingrid,

    Je artikel is flauwe KUL, dr. Vidts is een persoon misschien een beetje kort door de bocht, maar wel to the point!! Zo heb je er weinig in de medische sector, en dan spreek ik nog niet over haar beroepservaing en proffesionaliteit die zij ten toon spreidt. Zij is dan ook niet voor niets diensthoofd in die “kliniek” die jij Middelheim noemt.

    Het is misschien een harde tante, maar wel een zeer korrekte tante! En een die weet waarmee ze bezig is hoor.

    Succes in je neuskorrektie, en oh ja voor je die neucorrectie laat uitvoeren je weet toch dat dit een pak duiten kost of is geld voor jouw GEEN probleem.

    Dan begrijp ik de polemiek al van bovenstaand vernoemde Dr.

  • erika

    hey O,

    ik begrijp niet waarom dat je mijn artikel “flauwe kul” noemt.. de bedoeling van dit forum is dat mensen eigen ervaringen uitwisselen. de neuscorrectie laten doen is niet niks.. het is een operatie met ingrijpende resultaten voor uw gezicht… Het is niet iets wat je zomaar kan verstoppen als het ‘even’ mislukt.

    en het is toch volkomen normaal dat ik hiervoor goede pc zoek.. ik heb absoluut niks tegen dr. vidts en ik ken haar amper, heb haar maar één keer gesproken, heb wel een beetje indruk gekregen alsof dat het voor haar alles vanzelfssprekend en gemakkelijk was , maar voor mij is dat niet daarmee dat ik juist hier vraag of dat er mensen zijn die wel door haar geopereerd waren en hoe dat het verlopen is…

    heb je mss neuscorrectie laten doen door dr vidts? dan wil ik met genoegen weten hoe dat het gegaan is enzo… of ben je mss haar familielid/collega dan begrijp ik je reactie volkomen ..

  • laura

    hey meiddd ik ga me ook laten opereren door dokter Vidts uit het middelheim

    vind haar ook hard… maare geef me je email dan kunne we ervaringen delen als je wilt … groetjes laura

  • laura

    waarom reageert niemand??!!! :(

  • erika

    sory laura, ik lees je reactie nu pas… ga je het echt bij dr. vidts laten doen?? en wanneer?? hier is mijn email adres voeg mij maar toe linda22@live.be,.. xx