fractional laser therapie

  • Lique

    Ik ben reeds langere tijd op zoek naar een effectieve behandeling om mijn huid te verjongen en kleine acnelittekens te verminderen cq te laten verdwijnen. Momenteel lees ik steeds meer over een nieuwe laser - de fraxel - en vraag me af of dit iets is. Omdat er alleen maar ervaringen uit America te vinden zijn, vraag ik me af of iemand hier al meer over weet. Via internet weet ik dat huidkliniek Lievensberg deze behandeling sinds dit jaar uitvoert. Alvast bedankt voor de info.

  • Ines Tuybens

    Hallo Lique,Heb je enkel interesse voor laser of sta je ook open voor andere behandelingen?Ines

  • Reneetje

    Er is in Hoofddorp een gespecialiseerd bedrijf die alleen laser behandelingen heeft ik ben door een arts van het Spaarne ziekenhuis daar naar toe verwezen omdat het ziekenhuis zelf deze lasers niet heeft. Ik ben na 3 behandelingen bijna van de lelijke haarvaatjes op mijn benen en af en mijn had lelijke vlekken in zijn gezicht en die heeft na 2 behandelingen weer een mooie huid. Ik ga in november voor de rimpels bij de mond en bovenlip. Kijk maar even op Bylaser Hoofddorp.

  • masja

    Volgens mijn gegevens is de fraxel laser nog helemaal niet in Nederland, alleen in België. Men is onlangs begonnen bij het AMC met een proefbehandeling met de 1e fraxel laser in Nederland, echter niet om te verjongen maar om melasma (zwangerschapsvlekken) te verwijderen.

    Masja

  • gaby

    Hallo Reneetje,

    Hoe is je behandeling gegaan voor de rimpels bij jouw mond en bovenlip met fractional laser in Hoofddorp? Ben je tevreden, is het je mee- of tegengevallen?

    Hoor graag jouw bevindingen. Bedankt.

    Groet, gabyReneetje schreef:

    >

    > Er is in Hoofddorp een gespecialiseerd bedrijf die alleen

    > laser behandelingen heeft ik ben door een arts van het

    > Spaarne ziekenhuis daar naar toe verwezen omdat het

    > ziekenhuis zelf deze lasers niet heeft. Ik ben na 3

    > behandelingen bijna van de lelijke haarvaatjes op mijn benen

    > en af en mijn had lelijke vlekken in zijn gezicht en die

    > heeft na 2 behandelingen weer een mooie huid. Ik ga in

    > november voor de rimpels bij de mond en bovenlip. Kijk maar

    > even op Bylaser Hoofddorp.